No he fet mai una truita de patates

Coses inconfessables

  1. No he fet mai una truita de patates. No tinc intenció de fer-la. Per això em vaig casar amb un home que sap cuinar i a la meva empresa tinc un departament d’assumptes culinaris que el porta una altra persona.
  2. No condueixo. Tinc el carnet i fins i tot me l’he renovat. Fa més d’un any que no agafo el cotxe si no és per treure’l del garatge perquè en Joan diu que així no perdo el contacte. L’última vegada que vaig conduir més de 200 metres sortia d’urgències a les 4 de la matinada per un còlic hepàtic. Suposo que els calmants van ajudar.
  3. Sóc Filòloga Clàssica.
  4. Carrego la bateria del mòbil dos cops al dia. I no és una merda de mòbil. És un mòbil que treballa molt.
  5. Poso persones al congelador. No en plan Dexter, sinó que de cop necessito crionitzar-les i descongelar-les al cap d’un temps. Sobretot si he agafat un cabreig del mil. És una pràctica molt recomanable per no perdre amics. Ara mateix hi tinc el Víctor.
  6. Ray-BanEstimo la Joana des de fa molt de temps. Cada vegada que ens veiem, que passa un cop cada molt, descobrim que ens hem comprat la mateixa cosa. Quan ens vam veure la setmana passada dúiem les mateixes Ray-Ban.
  7. No recordo els colors. Recordo molt bé les sensacions, de la resta me n’oblido.
  8. He llegit les 50 ombres. M’ha agradat. He passat una bona estona. I ara col·locaré el llibre al costat de La muntanya màgica i alguna cosa de Marías, que també m’han fet passar bones estones, per fer ràbia a la Literatura Universal.

0 Comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. Les nits no són per dormir - annamatopèdia - [...] que ja he dit en un altre post, em costa recordar el dolor i el patiment. Per això ja…

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *